Учні 7 класу в Музеї КПІ

Ми, учні 7 класу, з нашим класним керівником Веронікою Євгенівною та вчителем географії Людмилою Олександрівною відвідали музей Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" (Музей КПІ)

Це один з найважливіших наукових та освітніх центрів України. Відвідування цього музею відкриває вікно в історію вітчизняної науки, техніки та інженерних досягнень.
На екскурсії ми мали можливість побачити різноманітні унікальні експонати: від ранніх моделей літаків Ігоря Сікорського до сучасних досягнень у галузі інформаційних технологій та робототехніки. Однією з ключових виставок є зал, присвячений винаходам авіаційного конструктора Сікорського, який свого часу був студентом КПІ.

Сьогодні була не тільки захоплива подорож в історію науки, а й можливість задуматися про майбутнє, адже ми побачили, наскільки захопливим може бути світ інженерії та досліджень.
Музей КПІ — це місце, де минуле, сучасність та майбутнє науки зустрічаються, створюючи унікальний простір для пізнання та натхнення.

Проскуріна Аріна, Сорокіна Марина. 7 клас

Коментарі

Фонд Выпускников