Шаховий турнір Рл “Осінь 2024”

17 жовтня у Русанівському ліцеї відбувся захопливий шаховий турнір, який став важливою подією для учнів.  У турнірі взяли участь тринадцять гравців, кожен з яких показав високий рівень майстерності та стратегічного мислення. Захід був організований активом і мав на меті не тільки визначити найсильніших гравців, але й заохотити учнів до розвитку інтелектуальних здібностей.

Після  години напружених партій турнір дійшов до кульмінації, коли трійка найкращих гравців вийшла на перші позиції. Третє місце заслужено здобув Чернявський Матвій, продемонструвавши стабільну гру та витримку. На другому місці опинився Проскурін Іван, який захопив глядачів своїми тактичними ходами та впевненістю за дошкою. Переможницею турніру стала Сіволобова Поліна, яка не залишила шансів суперникам своєю блискучою стратегією та чітким плануванням кожної партії. Її перемога стала результатом не тільки таланту, але й багатогодинних тренувань.

Кожен з учасників турніру отримав смачні призи, що додало особливої приємності до загальної атмосфери заходу. Переможці отримали механічні олівці, а також солодкі подарунки, які підняли настрій і зробили день ще приємнішим.

Атмосфера на турнірі була дружньою та веселою. Учасники не тільки змагалися, але й підтримували одне одного, обговорювали стратегії та ділилися враженнями. Захід дав можливість учням проявити свої здібності, а також зміцнив їхню любов до шахів.

Турнір став гарною традицією для ліцею, і ми плануємо і надалі проводити їх, адже це відмінний спосіб заохотити учнів до інтелектуальних ігор та спілкування.

Мирослава Любич, 10А

Коментарі

Фонд Выпускников