Нація нескорених

Уся наша ліцейна спільнота доєдналась до тижня «Нація нескорених: від козацтва до сьогодення» та провели ярмаркування. Щодня, на великій перерві всі гуртом збирались на нульовому поверсі, де на нас очікували усміхнені учні, смачна їжа й приємна атмосфера. Кожен клас доклав немало зусиль, щоб зібрати та передати якомога більше коштів на доброчинність. І нам вдалось разом зібрати 56 015 гривень. Усі кошти підуть на потреби ЗСУ!

Останній день цього марафону став надзвичайно чудовим. Ми вирушили до Витачева, що на Київщині, щоб провести благодійну акцію «Передай хліб воїнам». Власниця пекарні розповіла про «місце сили», де збиралися князі задля вирішення спільних проблем. Насолодившись краєвидами та чистим повітрям, ліцеїсти пішли в саму пекарню, де був затишний інтерʼєр, прапори різних військових частин і аромат свіжої випічки.  Пані Ірина доброзичливо розпитувала про наш ліцей та про кожного учасника майстер-класу. Майже всі ліпили те, що до вподоби: Артем гітару, Соня веселі обличчя, а хтось - зіроньки. Усі знайшли те, чого душа прагне. Це було незабутньо: фантастичні краєвиди села, написані листи захисникам, майстер-клас, нові пізнання, смачна випічка і наша невеличка учнівська рада, що так гарно провела час разом. Захисникам передаємо ще й смачненькі сухарі до чаю!

 Дякуємо за таку честь і можливість! Дякуємо всім і кожному, хто зробив ці події реальними і незабутніми. Дякую всім, хто долучився: купляв, продавав і робив усе можливе і неможливе. Благодійність є невід'ємною складовою нашого сучасного життя, бо це подяка кожному і кожній, хто дарує нам можливість жити, навчатись і зростати.

Слава Україні! Героям Слава!

Фото та відео події

Далі - більше!

Батрак Маруся, Ковбасюк Софія, 10-Б клас

Коментарі

Фонд Выпускников