Козацькі розваги ліцеїстів

Учні Русанівського ліцею  у рамках акції «Нація нескорених: від козацтва до сьогодення», упродовж двох тижнів занурилися в історію Українського Козацтва, дізналися про наших незламних Воїнів від часів козацтва до сьогодення, які відстоювали та сьогодні, ціною власного життя, виборюють майбутнє України. Це були надзвичайно цікаві, насичені дні! А ось три події, які найбільше запам’ятались ліцеїстам.

Насамперед, гра "Ми - нащадки козаків". Це були цікаві завдання на спритність, силу, точність і кмітливість. Усі учасники стріляли з луку, зав’язували коси, відтискались. А ще була естафета та лабіринт. Згуртована робота  однокласників у команді принесла море емоцій усім учням.

 Оголошення результатів і переможців відбулось у спільному колі. Моя команда прагнула бути переможцями, тому з радістю дізнались, що посіли перше!

Дякуємо організаторам! Тепер у кожного  з нас є сувенір - «кришка-магніт» зі звільненого Херсону. Це символ незламності, бо виготовлені вони були ще до початку повномасштабної війни. Мені дуже сподобались козацькі розваги, бо активні змагання, в яких треба використовувати мізки - це весело!

Фото та відео події

Слава нашим захисникам!

Кирило Морозов, 9 клас

Коментарі

Фонд Выпускников