Чудове завершення навчального року

Перша декада червня для нас, вже майже 9-класників була не зовсім звичною. Бо навчальна практика з фізики та математики поперемінно «розбавлялась» різними екскурсіями.

А ще, батьки вирішили, щоб ми  відпочили на природі  та організували нам справжній похід на драгонбоутах. Але це була не просто прогулянка, а справжнє тренування!..

Дослухаючись до тренерів – професіоналів, ми  спробували навчитись основам цього не легкого (як виявилося) спорту. Вони мотивували нас не здаватись і йти до кінця. Отримавши екіпірування, ми почали розминку. А потім,  спустили човни на воду,  поділились на команди.

Насправді, було важко, але ми, зрозумівши принцип змогли наздоганяти інший човен. І тут почалося найцікавіше - змагання. Перед будь-яким змаганням необхідно налаштуватись. Спочатку ми  влаштували дружній бій на воді (добре намочили один одного бризками), а потім вже пройшли справжній заплив на швидкість. Сухий одяг та міні-пікнік з піцою на Русанівській набережній зняв фізичну втому.

Але водні пригоди в цей день не закінчились. Ми освоювали новий вид транспорту - sup дошки. Ох, і напірнались же ми... Це було дуже весело і смішно. На березі річки будували замки та фотографувались на пам'ять.  Це був ще один чудовий і незабутній день нашого сьогодення. Літні канікули почались! 

Дякуємо батькам і нашим захисникам!

Аліна Лукʼяненко, учениця 9 класу

Коментарі

Фонд Выпускников