Спогади про перший тиждень вересня 2024

Перший тиждень нового навчального року промайнув…Але ми хочемо залишити приємні спогади назавжди: в фотоальбомах, соціальних  мережах і в нашій пам’яті.

Другого вересня була перша зустріч після канікул, насичена  цікавими подіями: різні ігри, командна робота, спілкування з однокласниками, вчителями і збором коштів для ЗСУ! Було неймовірно приємно повернутись до рідних стін ліцею знову,  до затишної улюбленої атмосфери, яка ще незрозуміла новеньким учням. Завдячуючи захисникам України, ми можемо провести ще один рік очно та зануритись в атмосферу співпраці.

А поки що, дякуємо вчителям та одинадцятикласникам, які не відмовились від багаторічної ліцейної традиції та після вітального слова директорки провели Квест.  Це була цікава комбінація із загальних ігор, математики й веселощів. Вгадували значення слів, співставляли з самими назвами. Потім складали правильну комбінацію кольорів з місцем їх розташування на столі у виділених клітинках, відгадували мелодії. А ще, грали у волейбол! Організатори доступно пояснювали правила гри, допомагали в разі потреби й підбадьорювали учасників.

Фото та відео звіт

Цікаво пройшов день, який символізує новий етап у навчанні. Бажаємо всім ліцеїстам успішно, плідно та незабутньо  прожити цей навчальний рік і продовжити рух до своєї мети. Попереду чимало завдань, але ми впевнені, що разом зможемо впоратися з усім. Нехай цей рік буде наповнений новими знаннями, відкриттями, великими звершеннями і нашою ПЕРЕМОГОЮ!

Далі - більше! Далі - краще! Слава Україні!

Учнівське самоврядування

Коментарі

Фонд Выпускников